nedjelja, 28. prosinca 2014.

Rainbow colour Tag -2014.

Pozdrav svima!
Danas sam planirala pisati recenziju jednog Dove roll-on -a, ali odustala sam iz dva razloga. Prvi je što stvarno ne znam kako bih tu recenziju učinila zanimljivom (tema mi je pomalo dosadna), a drugi to što mi se to baš i ne da pisati, a ne želim niti jedan post napisati pod bilo kakvom "prisilom", tako da će recenzija sačekati. :)
Da ne duljim, krenimo na jedan po meni vrlo zanimljiv post.
Riječ je o postu u kojem ću vam predstaviti svoju "kućnu dugu" - sedam proizvoda u različitim duginim bojama. Čitala sam samo jedan ovakav post (na blogu Beauty doctor) i bio mi je jako zanimljiv. Nisam tagirana ni od koga, "dobrovoljac sam".
1.crvena

 Riječ je o b. pretty 3D maskari. Moram priznati da je ne koristim često. Glavni razlog tomu je što je kao stvorena za diskretan, "lagani" izgled trepavica, a meni je draži onaj istaknuti, voliume izgled. Puno mi je draža Essence lash princess koju trenutno koristim usporedno s ovom maskarom. Sve u svemu, maskara dovoljno dugo traje, jednostavno se nanosi (gumena četkica) i općenito sam zadovoljna. Dakle, ako ste u potrazi za diskretnom maskarom (bilo zbog prirodno istaknutih trepavica ili jednostavno želite imati naglasak na usnama) pristupačne cijene (manje od 20kn) isprobajte ovu maskaru!

2.narančasta

Essence pocket brush- definitvno jedan od najdražih proizvoda iz Essence minis to go linije. Slatko pakiranje, praktičnost i mogućnost da stane u svaku torbicu meni ga čini nezamjenjivim. Na gornjoj je strani ogledalo, a na donjoj mala četka za kosu koju "izbacivate" pritiskom na dno. Imam poprilično dugu kosu, stoga ne mogu zamisliti odlazak van bez ovog proizvoda. Možete ga pronaći i u inačicama raznih drugih brandova (Look by Bipa, Ebelin...).

3.žuta

Eh, danas je recenzija trebala biti posvećena upravo ovom proizvodu... Ukratko, drag mi je zbog prakričnosti i lijepog mirisa. Koristim i roll on-ove i dezodoranse, ali dezodoranse većinom kod kuće, a roll on-ove (ili stickove) obično držim u torbi.Cijena ovog Dove go fresh roll on-a je povoljna, a ja sam ovaj proizvod kupila zbog jedne od akcija (dva Dove proizvoda- Envy torba). Poklopac je dovoljno čvrst, stoga se ne bi trebao proliti (barem ja s tim nisam imala problema) i miriše na limun i grejp, a ja jaaaako volim miris limuna. Također, meni traje puno duže od dezodorasa. I, da ne zaboravim, sprječava neugodne mirise.

4.zelena
 Dugo sam koristila S-he rašpice za nokte, ali prosječno trajanje jedne takve rašpice je oko dva tjedna. Ne jer bi se istupila, već bi se doslovno počela raspadati na tanje dijelove. Za razliku od nje, ova Look by Bipa rašpica traje i dulje od mjesec dana i ostaje u komadu. Sasvim sam zadovoljna s njom i mislim da ću je kupovati i dalje.

5.plava

Iako na prvu ne djeluje baš plavo, vidite da je na drugoj strani potpuno plav. Riječ je o Labbelo lip butteru od kokosa. Imam jako zahtjevne usne i ovaj proizvod za mene je "kao naručen". Jako je malen i praktičan te može stati i u džep. To mi je vrlo bitno jer svi znamo kako je neugodno naći se u situaciji da nam je balzam za usne prijeko potreban, a nema ga. Ovaj proizvod je u biti bijela krema s masnom teksturom, sličan Melemu. Za moje usne sasvim je dovoljan te i on preeekrasno miriše (budi nostalgiju za ljetom).

6.tamno plava (indigo)


Koliko god tvrdila da na noktima volim nositi sve boje, primjećujem da se uvijek vraćam plavoj. Imam puno plavih nijansi, ali ova je uvjerljivo moj favorit. Shimmerasta nijansa s metalik prizvukom i još indigo! To je Maybelline colorama 80. Stvarno dobitna kombinacija. Kako ovaj lak izgleda na noktima i nekoliko boljih fotografija možete pogledati ovdje.

7.ljubičasta
Ponovo Maybelline colorama, ovog puta kajal olovka za oči u nijansi vibrant violet. Ovaj proizvod koristim u svakom nedostatku vremena tj. kada nemam vremena baviti se sjenilima. Nijansa je prekrasna, tamno ljubičasta i smatram da mi dobro stoji uz zelene oči. :) Olovka nije tvrda, odlično je pigmentirana i preporučujem je svima.

Dakle, stigosmo do kraja. Moram priznati da mi je pisanje ovog posta bilo jako zanimljivo i zabavno i imala sam puno dilema i trilema, stoga sam ga odlučila pisati na kraju svake godine (ove godine kao tag, kasnije ne) i potrudit ću se da ne bude istih proizvoda (to je razlog zašto je u naslovu godinna). :)
Slijedim primjer drage M. s bloga Beauty Doctor i ne tagiram nikoga određenog, ali tagiram svakoga tko ima volju i želju napisati ovakav post.
Toliko od mene za danas.
Do sljedećeg tipkanja,
Kata :)
Follow my blog with Bloglovin

Broj komentara: 10:

  1. da ovaj plavac divno izgleda.ti nemas tagove po bojama, ja imam od pocetka i kad pogledam ipak najvise koristim plavu boju u svim nijansama !lep pozdrav !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlična ideja! Znači, ima nas. :)
      Lijep pozdrav i tebi!

      Izbriši
  2. Odabrala si odlične proizvode,baš bi htjela isprobati tu verziju labela,imala sam vanillu i malinu,neznam koja mi je bolja,a inače obožavam miris kokosa <3
    Uživala sam čitajući post <3
    Kako mi je bilo drago vidit ime svog blogića u postu <3 ;) :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad je tako, svakako ga probaj. :)
      Hvala ti!
      Kako je meni drago čitati ovakve komentare! <3

      Izbriši
  3. Super post :D Morat ću nać taj Colorama lak, triba mi jer neman dvoljno plavih haha :D I olovka za oči izgleda lipo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Ako ičega nedostaje, to su lakovi -samo izvoli. :D I olovkom se počasti. <3

      Izbriši
  4. Lakić mi je divan *__* Super post, sviđa mi se izbor proizvoda. :)

    OdgovoriIzbriši