četvrtak, 28. svibnja 2015.

#GlamNailsChallenge Shooting star manicure + videotutorial

Pozdrav svima!
Danas vam donosim jednu zvjezdanu manikuru i tutorijal, glasovni! Kvaliteta je puno bolja nego inače i nadam se da će vam se svidjeti. Javite mi dojmove!
Danas je u igri vječni Colorama 80, kao i moj omiljeni Smart girls 41, kojeg štedim pa ga ne viđate često. Izdradila sam i naljepnicu uz pomoć štambrljanja i laka, ali za opširnije pogledajte video (oko tri i pol minute). Na engleskom je (trudila sam što više izbjeći "rašn ingliš" tj. preoštri govor. Svi se sijećamo one Pipl mast trast as! :DDDD) ali u par dana planiram se pridružiti akciji #Titlujvideo i dodati hrvatski prijevod).
Manikura je ispala skoro pa božićna. :) Jako je upečatljiva i lijepi je modni detalj u nekim svečanijim kombinacijama.

Hello everyone!
Today I´m showing you my starry manicure and my video tutorial (with the voice!!!) Quality is much better than in previous videos and I hope you will like it. Tell me what do you think!
I´m using my all time favourite nail polish Colorshow 80 and beautiful Smart girls 41. I have made the sticker of nail polish and stamping. If you want to know more, take a look at the video (It lasts about three and a half minutes.). It´s on English. I speak croatian, so my accent isn´t the best.
This manicure is so christmassy! :) Itś really striking and itś nice detail in some elegant combination. 

Koristila sam/ I used:
Maybelline Colorama 80
Smart girls 41
Essence set za štambrljanje/Essence stamping set
Essence holo stripes
Essence gel-look topcoatNadam se da vam se manikura sviđa i, ako je tako, pretplatite se na moj kanal. (Besplatno je, nemojte da vas zavara ovo "pretplatiti") :D
Kata

I hope you like the manicure and please subscribe to my channel. 
Kata :)

2 komentara:

  1. leteći prst :D xD videotutorijal je super, i izgleda totlano pro :DD i naravno, manikura je preslatka :)

    OdgovoriIzbriši
  2. promakao mi je ovaj post, ali ovo stvarno super izgleda! bravo !

    OdgovoriIzbriši