ponedjeljak, 24. studenoga 2014.

Le petit Marseillais šampon za normalnu kosu s lomljivim vrhovima - recenzija

Pozdrav svima! :)
Danas pišem treću recenziju iz Top pet posta. Riječ je o LPM šamponu za normalnu kosu s lomljivim vrhovima. Inače, imam jako dugu kosu koja se brzo masti, dakle kriteriji su vrlo visoki. Dosada nisam koristila LPM proizvode jer nisu dugo u Hrvatskoj.


Ovaj me proizvod privukao originalnim pakiranjem i (nerado priznajem) televizijskom reklamom. :( Inače rijetko nasjedam na reklame jer su mi sve nekako iste, ali ova mi je baš simpatična. Sve odiše prekrasnom Provansom.
Šampon dolazi u pakiranju od 250ml. Pakiranje je jedinstvenog oblika sa slikom dječaka na prednjoj strani. Na svjetlosti ima zanimljivi zelenkasti sjaj. Lako se otvara i vrlo je praktično.
Cijena je 20kn što je po meni sasvim u redu.
Što LPM kaže:
Za hidrataciju i raščešljavanje normalne kose s lomljivim vrhovima Le Petit Marseillais je razvio jedinstveni recept. Odabrana su dva sastojka dobivena iz plodova ubranih na ljetnom suncu:
-Mlijeko slatkog mediteranskog badema
-Ekstrakt lanenog sjemena dobiven od francuskog lana certificiranog organskog podrijetla
Hidratizirana i raspetljana od korijena do vrha, kosa nanovo dobiva mekoću, elastičnost i sjaj.
Kao prvo, miris je prekrasan. Lagan je i djeluje prirodno. Mogla bih ga mirisati cijeli dan.
Što se tiče raščešljavanja, tu definitivno pomaže. Inače, bez pranja regeneratorom gotovo mi je nemoguće počešljati kosu. Ovaj šampon definitivno rješava taj problem.
Nemam problema sa suhom kosom, ali nisam zamijetila da mi je kosa nešto više hidratizirana nego obično. Po tom pitanju nisam primjetila nikakve promjene.
No, primjetila sam da mi je kosa sjajnija i mekša što mi puno znači i što je u konačnici i dovelo ovaj proizvod na Top pet listu!
Ovaj proizvod preporučila bih svima s mojim tipom kose. Mene nije razočarao.
Ocjena:10
I...
Sastojci :
Čisto da steknete dojam o kakvoj kosi govorim: (slika nije nešto, ali bitna je kosa) :)
Pozdrav do sljedećeg posta!!!
Kata :)

4 komentara:

  1. toliko sam pročitala dobrih recenzija za ovaj šamponček i regenerator, a meni nikako ne odgovaraju :( btw-super post :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni se to isto događalo. Npr. pročitala sam nekoliko pozitivnih recenzija za Palmolive šampon, a meni je bio katastrofa. Mrsio mi je kosu i brže se mastila nego inače. :-(
      Hvala! :-)

      Izbriši
  2. Imam problema s raščešljavanjem,možda bi mi pomogao:)

    OdgovoriIzbriši