nedjelja, 14. prosinca 2014.

Afrodita young & pure pjena za čišćenje lica- recenzija

Pozdrav svima!
Nastavljam s recenzijama proizvoda iz Top 5. 
Danas je na redu recenzija Afrodita pjene za čišćenje lica. Moram vas odmah upozoriti na nešto vrlo bitno: Proizvodi za njegu lica ponekad znaju biti vrlo varljivi! Proizvod koji nekome napravi čudio, nekome nadraži kožu ili jednostavno nema efekta.
Moja koža je mješovita i sklona miteserima i raznim drugim crvenkastim "počastima". :( Dakle, imam visoke kriterije.

Ovaj proizvod kupila sam potpuno neplanirano. Ovo je moja prva pjena za čišćenje lica (inače sam koristila gelove) i bila sam jako znatiželjna kako će funkcionirati.
Proizvod dolazi u valjkastom plastičnom pakiranju 150 ml. Unutar proizvoda je tekućina koja izlazi u obliku pjene, stoga se proizvod dosta sporo troši. Većina proizvoda nalazi se pod naljepnicom koja se presijava u zeleno-plavim nijansama. Na vrhu proizvoda je pumpica koja je prekrivena zamagljenim plastičnim čepom. Jednim pritiskom na pumpicu izađe optimalna količina za jedno ispiranje lica.
Cijena je 38.90 kn.
Što kaže Afrodita:Otvara i dubinski čisti pore te pomaže u sprječavanju nastanka prištića i mitesera.
Uporaba: pjenu ujutro i navečer kružnim pokretima nježno utrljajte na vlažno lice te isperite s mnogo tople vode. Preporučujemo je i za čišćenje kože na ramenima, leđima i prsima.
Dakle, ovo su podaci koje saznajete s proizvoda. Zadaća je vrlo jednostavna: očistiti lice.
Što se tiče otvaranja pora i dubinskog čišćenja, ovaj je proizvod definitivno obavio svoje. Nemam prevelikih problema s rašitenim porama, ali ovaj je proizvod uklonio taj mali nedostatak.
Dubinsko čišćenje povezala bih sa sprječavanjem nastanka prištića i mitesera. Naime, nakon nekoliko tjedana primjetila sam da se prištići malo rjeđe pojavljuju i kraće traju. Također, ovaj se proizvod odrazio i na mitesere. S obzirom da se nalaze na većini moga lica, nisam ni očekivala da će ih samo jedan proizvod riješiti u nekoliko tjedana, naravno. Primjetila sam da su na nekim dijelovima lica (ponajviše nosu) manji i rjeđi. Dakle, proizvod je obavio sve zadatke koje mu je prodavač "zadao" na omotu.
Smatram da pjena za čišćenje lica ne treba prvenstveno djelovati na uklanjanje nepravilnosti, već na kvalitetu kože i baš zbog toga volim ovaj proizvod. Za uklanjanje nepravilnosti treba koristiti pilinge, maske i slična "agresivnija" sredstva. Proizvod koji se koristi dva puta dnevno trebao bi koži olakšati svakodnevicu.
Kod korištenja ovog proizvoda posebice sam primjetila ujednačavanje boje tena. Miteseri na nosu kožu čine crvenom i stalno nastaju ljuskice. Iako nije otklonio mitesere, ovaj je proizvod uklonio crvenilo i tu laganu nadraženost. Također, koža je baršunasto mekana i umjereno hidratizirana. Proizvod lagano rashlađuje kožu i ostavlja ugodan osjećaj. I - otklanja masnoću, prašinu i sve one štetne tvari koje svakodnevno dolaze na kožu.
Ovaj proizvod preporučujem svima koji imaju moj tip kože i muče muku sa sličnim problemima.
Ako planirate objaviti rat prištićima i miteserima, ovaj proizvod bit će dovoljan za svakodnevnu njegu ali ne i za čitav tretman. Kasnije sam o ovome proizvodu dodatno čitala i sazanala sastojke koji uzrokuju one pojave koje nisu navedene na pakiranju, a možete ih pročitati ovdje.
Moja ocjena: 10
I...sastojci (ispričavam se na lošoj slici, pakiranje je malo nezgrapno za slikavanje)
I to je bilo sve za danas!
Čime vi njegujete svoje lice?
Jeste li isprobali ovaj proizvod?
Do sljedećeg tipkanja,
Kata :)

Broj komentara: 16:

  1. Imamo isto iskustvo sa ovom pjenom. Meni je odlicna :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nakon ovog posta definitivno ću kupiti ovu pjenu... do sada sam koristila Garnier 3u1 pore control ali baš ću isprobati nešto novo, i cijena joj je povoljna!
    Ps koristiš li neku hidratantnu kremu nakon čišćenja i jesi li baš svaki dan ju koristila ujutro i navečer?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pročitala sam dosta pozitivnih dojmova o Garnier 3u1, ali u kupovini me sprječavala ponajviše cijena!
      Inače koristim Nikel energizirajući tonik za hidrataciju, ali pauzirala sam 2 tjedna kako bi dobila što točniji dojam o Afrodita pjeni.
      Nastojala sam, par puta je nisam koristila ujutro, ali većinu puta jesam. :)

      Izbriši
    2. Ok .. definitivno ću potražiti i isprobati ovu pjenu :)
      Hvala ti

      Izbriši
  3. Sad kad san se opskrbila za naredni par miseci sa gelovima, ti sad stavljaš pjenu. A mene zanima. ahha :D Super izgleda, ali ništa od nje dok ne potrošin ova 3 nova :Đ

    OdgovoriIzbriši
  4. Super recenzija. Lijepo je pročitati da neki proizvod daje konkretne rezultate :) a kako njegujem svoje lice..za čišćenje koristim apivitin sapun ili neutrogeninu vibriralicu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Nisam koristila niti jedan od proizvoda koje si navela, ali baš ću ih isprobati (ne zaustavljam se ja na jednom dobrom proizvodu- na žalost novčanika).

      Izbriši
  5. ova mi je recenzija trebala.. koristila sam sam gel za čišćenje lica iz te iste linije i bila prezadovoljna,,,
    kako imam slične probleme s licem, a volim pjene kod čišćenja,, mislim da ovo kupujem jer mi ponestaje neutrogeninog gela :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam koristila Afrodita gel, ali vjeruje ti da je odličan.
      Preporučam! :)

      Izbriši
  6. Trenutno koristim Afroditinu AHA pjenu za čišćenje lica i također sam zadovoljna. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Nisam isprobala dosada,ali mogla bi,volim mijenjati umivalice:)

    OdgovoriIzbriši