utorak, 3. veljače 2015.

Matching manicure Sunday- tape manicure

Pozdrav svima!
Evo mene s novim MMS zadatkom. Riječ je o tape manikuri. Moram priznati da u početku uopće nisam imala ideju za ovu manikuru. Kada sam se napokon nečega dosjetila, pokušala sam s tim, ali ništa od toga. Tada sam odlučila improvizirati i tako je nastala ova manikura. Doduše, sve sam mogla riješiti korištenjem trakica, ali mislim da bi to bilo malo dosadno jer sam ih već koristila u Prugastoj manikuri.
Ovaj Essence effect 3D glitter imam već skoro godinu dana i ovo mi je tek drugi put da ga koristim! Mislim da je prekrasan, ali je tako zahtjevan! Nemoguće ga je uredno nanijeti na nokat, a tek nered koji nastaje! I, kao šlag na kraju, glitter nije baš postojan i konstantno ispada s nokta. Ali, vrijedi ga nekad nositi kad je ovako lijep, zar ne?
Ostala sam bez topcoat-a pa sam kao prvu pomoć posudila sestrin. Nevolja je u tome što nisam znala da je pun balončića! Na sreću, na noktima imam tek jedan-dva, ali užasno sam alergična na njih i baš me ljute.
Da ovaj post ne bude samo moje kukanje, moram reći da sam jako zadovoljna dužinom i oblikom noktiju. Za osobu koja prirodno ima nokte lomljive poput mojih, ovo je pravi uspjeh!
Eto, prekinut je niz manikura kojima sam zadovoljna i mogu reći da mi je i pomalo drago, jer uočavam na čemu moram raditi.

Hello everyone!
Here is a new MMS task. It is a tape manicure. I have to say that I really didn´t have an idea for this manicure. When I finally figured out something, I tried it, but I failed. Then I decided to improvise and I got this manicure. I could use stripes, but I think it would be a little bit boring because I already used in the Striped manicure.

I have 
This Essence 3D glitter for almost a year and I´m using it only second time! I think the glitter is very pretty, but so demanding! It's impossible to apply it to the nail, and it makes a lot of mess! And, glitter is not longlasting and it´s consistently falling off the nail. But sometimes worth to use it, it is sooo pretty!
I spent my topcoat, so I borrow my sister´s. Unfortunately, I did not know that it is full of bubbles! Fortunately, the nails have just one or two, but I´m  terribly allergic to them and they make me angry.

I don´t want make this post sad or full of my complaining, so I have to say that I am very happy with the length and shape of my nails. For a person who has naturally "weak" nails, this is a real success!
Well, the series of the manicures which I am satisfied with just ended and I can say that I´m even happy about it, because it´s the great way to learn what I have to work on. 


Koristila sam/I´ve used:
Look by Bipa nail quickie orchid ljubičasti/purple
Golden rose fantastic color smeđi/brown
Essence effect nails 02 miss blue eyes
Essence gel-look topcoat
papirnata traka /paper tape



Što se tiče korištenja papirnate trake, koristila sam je kako bih odvojila smeđi lak od ljubičastog. Kasnije sam na smeđi lak nanijela šljokice. Ako vas zanima više, pogledajte tutorijal.
Svakako pogledajte i ostale manikure.
Do sljedećeg posta,
Kata :)


I used tape to separate the brown nail polish from the purple one. Later, I put the glitter on the brown nail polish. If you want to know more, take a look at the tutorilal.
Till next post,
Kata :) 

Broj komentara: 8:

  1. Baš mi se sviđa ova kombinacija, jednostavna a efektna :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super izgleda, sljokice su bas zanimljive :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako zgodno ukombinirano, podsjeća me na haljine profesionalnih plesačica :)

    OdgovoriIzbriši
  4. super izgleda.sljokice su efektne bas i vredi nositi bar jedan dan :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Sviđa mi se kombinacija boja, no, zašto ne stavljaš veće fotke?
    Na ovim buhicama se dosta toga ne vidi...

    OdgovoriIzbriši
  6. nije loše, da su fotke veće bolje bi se i vidjelo ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. p.s.
      ne mogu te pratiti preko gfc-a, ne znam zašto, na drugim stranicama nije bilo problema ali tvoj se ne da :/

      Izbriši
  7. Taj nadlak je vrag, mrzim ga, puj hhahah :D Manikura je preslatka n_n

    OdgovoriIzbriši