petak, 24. listopada 2014.

Syoss volume lift dry shampoo recenzija

Pozdrav svima! Evo, počela sam s recenzijama proizvoda iz Top 5.
Počet ću sa jednim odličnim i vrlo praktičnim proizvodom.
Prije sam bila vrlo skeptična prema šamponima za suho pranje kose. Šamponi, sami po sebi, nisu posebno zdravi pa ih zato nije dobro nanositi u velikim količinama. U slučaju da dobro ne isperem šampon, počnju mi stvarati perut. Ali, šamponi se ipak ispiru vodom.
No, shvatila sam da povremeno korištenje dry shampoo-a znatno olakšava naš odnos s kosom. Kosu nastojim prati svaki treći dan, ali taj se treći često svede na četvrti. Dry shampoo pruža vam dodatni dan svježine. Također, nema sušenja i nanošenje traje 5-10 minuta što je također vrlo prakrično.
Usporedit ću Syoss dry shampoo i Balea dry shampoo (nažalost, nemam fotografiju-plavo pakiranje)
Balea dry shampoo:
cijena: 20kn
ostavlja bijele tragove koje je teško isčešljati
ne podiže volumen
umjereno osvježava kosu
"gušite se" u aerosolu
čudan miris
Syoss dry shampoo
S obzirom da je recenzija namjenjena njemu, o ovom proizvodu ću malo više reći.
Cijena je 28kn što je po meni za ovaj proizvid sasvim prihvatljivo.
Začuđujuće, ostavlja više bijelih tragova nego drugi proizvod. No, nakon što sačekate desetak sekundi, iščešljate ih bez ikakvih problema. Pretpostavljam da je ovo način djelovanja ovog šampona i zadovoljna sam čim nakon češljanja nema bjelih mrlja.
S obzirom da je riječ o volume lift proizvodu, mislim da je jasno da kosa svakako dobiva volumen.
Također, osvježava kosu i uklanja masnoću.
Te, velika promjena je što ne osjećam aerosol u ovome šamponu i ne tjera me na kašalj. Inače, nakon korištenja Balea proizvoda morala sam na 10 minuta izaći iz kupaonice jer ne bih mogla disati. Također, vjerujem da nije dobro utjecao na moje zdravlje jer bi me iza korištenja peklo grlo. Istina, piše da je zabranjeno udisati aerosol, ali to je praktički nemoguće.
Miris je blag i ugodan.
S obzirom da do kraja 10. mjeseca u DM-u vrijedi popust na sve Syoss proizvode, a moj Dry shampoo je pri kraju, već sam kupila novi i to za 20-ak kuna (dakle, 8kn jeftinije). Preporučam vam svima ovaj proizvod i pozdrav do sljedećeg posta!
I, naravno, komentirajte!
Kata :)

4 komentara: