petak, 20. veljače 2015.

Matching manicures Sunday- Saran wrap manicure

Pozdrav svima!
Po običaju- svaki novi tjedan znači novi MMS zadatak.
Ovog tjedna zadatak je bila Saran wrap manikura. Ovo je moj prvi put da se susrećem sa ovakvim zadatkom. Ne mogu reći da sam baš zadovoljna, ali nije ni tako tragično, valjda. :/
Mislim da sam trebala uzeti pigmentiraniji ružičasti lak, ovako se gotovo stopio sa sivom i nastala je neka nova boja za koju baš i ne mogu reći da mi se sviđa. Stvar sam malo popravila holo topcoatom. Snimila sam i tutorijal. Iako rezultat nije baš impresivan, možete pogledati koju sam tehniku koristila. I ovog puta vas stvarno molim da pogledate i ostale manikure da vidite i svijetlu stranu saran wrap manikure. :)

Hello everyone!
New week means new MMS task. :)
This weekś task is saran wrap manicure. This is my first time doing this kind of manicure. I´m not very happy how it looks, but it isn´t so bad, right? :/
I think I took a wrong pink colour, I should get more pigmented one. This one disappeared in grey and it became some other colour. I don´t like it. The holo topcoat fixed the things a little bit. I´ve made the tutorial. The result is not so impressive, but you can take a look at it to see my technique.
This time please take a look at the other manicures to see the bright side of the saran wrap manicure.

Koristila sam/I´ve used:
Look by Bipa 20.street
Gabrini neon N 02
Essence Shake me! I´m pretty! holo topcoat
Essence studio nails ultra gloss topcoat
Saran wrap/prozirna kuhinjska folija



Bez holo topcoat-a/Without holo topcoat

 
Nadam se da ste pronašli i koju svijetlu stranu ove manikure!
Zanima me što mislite o tutorijalima? Znam da je kvaliteta dosta loša, ali uskoro bih trebala pronaći nekakvo rješenje. :) Već imam neke ideje.  Sada vidim da je manikura totalno različita od ovog Gabrini laka. To je u stvari ono što mi smeta. U budućnosti ću svakako pokušati ostvariti onakvu manikuru kakvu sam zamislila (sivo- ružičastu). Ako vam se videa sviđaju, puno bi mi značilo da se pretplatite na kanal (besplatno je).
To je sve za danas!
Do sljedećeg tipkanja,
Kata :)
(ne zaboravite pogledati i ostale manikure)

I hope you found a bright side of this manicure!
What do you think about the tutorials? The quality is quiet bad, but I hope I will fix it in the future. I already have some ideas. It is hard to imagine that I used this pink nail polish, right? Thatś what I don´t like about this manicure. I will try this technique again in the future, maybe with the same colours, but I will try to do the manicure that I imagined (grey-pink). If you like the manicure, please subscribe to my channel! Itś free.
Till next post,
Kata :)
(Don´t forget to check the other manicures)
 


3 komentara:

  1. Meni se svidja, lijepo je ispalo, mada ja nisam ljubitelj sivih lakova, ovo mi je fino, cak mi je i dovoljno tog rozog laka, ne treba ti to toliko smetati, odlicno je :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni super izgleda kombinacija sive i roze :D Sivi je lipo ublažio neonsku moć Gabrinija, imam ga i ja, nije normalan lak :D <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Zanimljivo izgleda, ali istina - bilo bi efektnije da je kontrast ili razlika među bojama veći :)

    OdgovoriIzbriši