ponedjeljak, 16. veljače 2015.

Carnival manicure + tutorial

Pozdrav svima! :)
Danas sam skroooz zbunjena. Kao prvo, neznam sviđaju li mi se umjetni nokti. Lakiranje je totalno drugačije. Meni je osobno bolje ono obično, na pravim noktima. Kao drugo, s tim noktima ne možete ništa! Stalno postoji rizik da se odljepe. I, kad se smoče, prestaju biti ljepljivi dok se ne osuše (skidaju se pomoću vode), tako da pranje ruku znači da barem jedan umjetni nokat pada. Inače, uzela sam umjetne nokte od S-he- a (oko 28kn, 12 komada) i odmah na početku zaribala. Nije mi se dalo čitati upute u kojima je lijepo pisalo da nokte treba dobro pritisnuti, nego sam što prije htjela maknuti kratke nokte iz vidokruga. Dakle, pet minuta nakon stavljanja, jedan mi je pred očima ispao na pod i nikako ga nisam mogla naći. Dobro, imam dva zamjenska i uzela sam jedan. Lijepo sam ih nalakirala i otišla spavati, da bih se ujutru probudila bez jednog nokta. Prvo sam mislila da je negdje na krevetu i da ću ga lako pronaći, međutim ni traga ni glasa od njega. I dobro, uzela sam i zadnju rezervu. Ona mi je ovo popodne isto uspjela nestati. Prala sam ruke i taj se nokat smočio te sam ga odložila kraj sebe da se isuši. Nakon desetak minuta- nije ga bilo. Najčudnije je što je riječ o jedno te istom prstu....Nemam vremena skoknuti do Dm-a pa ću sutra prvom prilikom odjuriti po nove. Procijenjujem da ću koristiti paket po tjednu.
I još nešto, ne znam što misliti o ovoj manikuri. S ovim markerom za nokte nikad nisam bila previše spretna, ali jako je dobro što nije otporan na vodu pa ga jednostavno možete obrisati kad pogješite. Zato uz njega obavezno ide topcoat koji ga štiti od vode. Na palcu je krinka, a na ostalim prstima nekakvi zavijutci. Sve u svemu- prolazno. Ono što mi se jako sviđa kod manikure je ovaj Look by Bipa zelenkasti lak koji je svršen! Manikura je inspirirana jučerašnjim maškarama u mom gradu.

Hi everyone! :)
Today I´m totally confused. First, I ´m not sure do I like this artificial nails. Painting them feels completly different. I personally like painting my natural nails more. Secondly, you are pretty helpless with an artificial nails. You always have to be very careful because they can fall off pretty easily. When they are wet, you can´t glue them to your fingers (you can remove them with water), so when I wash my hands, one nail usually fall off. I have S-he artificial nails (they cost about 28kn, 12 nails) and I made a big mistake at the begining. I haven´t read instructions, but there says that you have to press your artificial nail. Five minutes later, one nail fell off and I couldn´t find it. Fortunately, I had two unused nails , so I used one. the next morning I woke up without it! I couldn´t find it. So, I took my last unused nail. It disappeared, too. I couldn´t find it. ( I don´t live in the castle:) Every time the nail fell of the same finger...Tomorrow I´m going in Dm to buy a new nails. 
I don´t know do I like this manicure. I´m not very handy with this nail tatoo pen, but I like it because itś not waterproof, so you can fix eventual mistakes. You have to use topcoat to make it waterproof. I have a mask on my ringfinger and some kind of  ornaments on the other fingers. I love this Look by Bipa green nail polish.  This manicure is inspired with the carnival in my town.

Koristila sam/I´ve used :
Look by Bipa Special effect 8. green changer
Essence nail art tatoo pen
Essence ultra gloss nail shine






Nadam se da vam se manikura sviđa!
Otvorila sam youtube kanal gdje ćete imati sva moja videa na jednom mjestu, ba bih jako cijenila da se pretplatite! Imam jednog pretplatnika, a to je draga Glee tree92, kojoj je danas rođendan!
Također, pratite me i na google friend connect-u. (Ikona na desnoj strani bloga)
Ne zaboravite pogledati i tutorijal!
Kata :)

I hope you like the manicure!
I started a youtube channel, so please subscribe! I have only one subscriber; it´t Glee Tree92 who also today celebrates her birthday!
Follow me on Google friend connect, too.
Don´t forget to check the tutorial.
Kata :)
 

1 komentar:

  1. Ma nu moje male, svugdi me spominje :D <3 Znala san da si uzela green changer, iman ga i ja, baš je specifičan lak :D Manikura je super, i kanal, samo naprid. :D Svaka čast za umitne nokte, ja san ih samo 1 u životu stavila, odnosno za maturalnu stavila kod tehničarke, izdržala san dan i po i sve poskidala hahahah :D :D :*

    OdgovoriIzbriši